Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δείτε το βίντεο ! Ο Παπανδρέου ζήτησε άδεια απο την Βουλή...και οι βουλευτές γελούσαν

Μπορεί ο Γιώργος να άφησε την πρωθυπουργική καρέκλα, ωστόσο αποδεικνύει ότι μπορεί να μεγαλουργεί και να χαρίζει στιγμές απείρου γέλιου, ακόμα και ως απλός βουλευτής. 

Όσο και αν κάποια κομπλεξικά αναρχοκουμουνοειδή αρνούνται να το παραδεχτούν, ο Γιώργος, ήταν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός την περίοδο που διανύουμε, καθώς ο Έλλην χρειάζεται το γέλιο, πιο πολύ από ποτέ

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον μεγάλο κωμικό; Τις κάλτσες, τα σαρδάμ, το ότι έσπασε τα μούτρα του κάνοντας ποδήλατο, την αδυναμία έκφρασης του στα ελληνικά, το κανό, τους χορούς του; Μερικές φορές το βιογραφικό μιλά από μόνο του. 

Σήμερα ο Γιώργος, θέλοντας να δείξει την αγάπη του προς τον ελληνικό λαό, αποφάσισε να θυσιάσει για ακόμη μια φορά την αξιοπρέπεια του ζητώντας ολιγοήμερη άδεια από τη βουλή, καθώς πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό (φήμες αναφέρουν το Παρίσι και τη eurodisney). Αμέσως η βουλή ξέσπασε σε γέλια. Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρω της Ελλάδας. Ένα είναι σίγουρο: Ο Γιώργος είναι ακόμα κάπου εκεί έξω και μας φυλάει. ΒΙΝΤΕΟ !


*Όλα τα λεφτά το "θα γυρίσει φαντάζομαι"; που ακούγεται στο τέλος

Πηγή: Η θυσία του Γιώργου: Ζήτησε άδεια για να χαρίσει γέλιο στους Έλληνες - RAMNOUSIA 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου