Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ



Τι χρειαζόμαστε:

  • 2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
  • 2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
  • 2 αυγά (χτυπημένα)
  • λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
  • λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
  • λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο
2-3 άτομα

Πως το κάνουμε:

  1. Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
  2. Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.
  3. Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.
  4. Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου