skip to main |
skip to sidebar
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ
Τι χρειαζόμαστε:
- 2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
- 2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
- 2 αυγά (χτυπημένα)
- λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
- λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
- λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο
Πως το κάνουμε:
- Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
- Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.
- Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.
- Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου